Kultography

Jön Slash második szólólemeze

Jön Slash második szólólemeze

Kultography írása itt: - 2012-02-07 15:00

Első szólólemeze, amely a Slash címet viselte, a Billboard Top 200-as listáján a harmadik helyen debütált 2010 márciusában. Az iTunes-on 13 országban első helyre került. Nemzetközileg több mint egy tucat vezető országban top 5 helyezést ért el, ebből például Japánban és Új-Zélandon is első volt. Slash az új albumon Myles Kennedy (ének) - akivel a dalokat közösen írták -, Brent Fitz (dob), Todd Kerns (basszusgitár) és Eric Valentine (producer) közreműködésével dolgozott. Az album készítésének teljes folyamatát kamerák is rögzítették. Ezt részleteiben hetente lehet majd látni mától kezdve, hiszen az első rész már fent is van a világhálón.

"Myles énekelt két dalt az első lemezen, ez arra inspirált, hogy turnéra őt vigyem magammmal, ebből pedig az következett, hogy most már minden dalt ő énekel. Zeneisége, dalszövegei és a torka is fantasztikus." - mondta Slash. "Brent az egyik legjobb dobos, akivel valaha zenéltem, erőteljes és szexis a játéka. Todd egy fantasztikusan tehetséges basszusgitáros, kreatív és gyorsan tanul. Mindemellett még énekelni is tud."

A lemez produceréről a gitáros a következőket mondta el új lemeze kapcsán: "Eric egy nagyon tehetséges muzsikus, de ugyanolyan tehetséges hangmérnök is, így tökéletes producer. Könnyű vele dolgozni, türelmes, a munkájának él. Nagyon hasonlóak vagyunk. Bármikor felhívhatom, ha támad egy jó ötletem, vagy felmerül bennem egy kérdés. Mindig elemében van, és én ezt nagyra értékelem."

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása