Az inárcsi Bodrogi Kúria ízvilága, és a család féltett, közel 150 éves receptjei is étlapra kerülnek a márciusban nyíló Bodrogiban. Ilyen például az a töltött káposzta, amit Bodrogi Ádám édesanyja, Voith Ági színésznő még az ő édesanyjától, Mészáros Ágitól tanult, aki pedig ezt a receptet a férje szamosújvári nagymamájától leste el. Abban szigorúan savanyú káposztából, 6 fél hússal: körömmel, füstölt csülökkel, oldalassal, combbal, dagadóval, füstölt szalonnával és rengeteg kaporral összefő a finom étel szeretete. Egy másik izgalmas családi recept a bélszín helyett főtt-füstölt csülökből készülő csülöktatár Bodrogi módra, amely Bodrogi Gyula saját receptje. Ez is bekerül az étterem finom, házias ételeinek sorába.
A márciusban a Sas-hegy lábánál nyíló Bodrogiban információink szerint könnyű reggelik várják a korán kelőket, délben változatos bisztrómenüre lehet számítani, amely az üzleti találkozók szervezését célozza, este pedig a család receptjei alapján újragondolt, egyszerre házias, mégis friss és izgalmas ételeket kóstolhatnak meg a vendégek. Az előkészületeket figyelemmel kísérhetjük a hely Facebook-oldalán, ahol sok minden kiderül arról, milyen kakas is kerül végül az asztalra, illetve hogy milyen lesz az étterem belső kialakítása.
Bodrogi Gyula, fia vállalkozásával kapcsolatban annyit mondott: „Büszke vagyok arra, hogy a fiam továbbviszi a család féltett receptjeit. Ádám számára vérbeli vendéglátósként az a legfontosabb, hogy vendégeinek felejthetetlen pillanatokat szerezzen.”
Kommentek