Kultography

A római hadsereg vitte a pályára Madonnát

A római hadsereg vitte a pályára Madonnát

Kultography írása itt: - 2012-02-06 15:30

Az NFL nem kifejezetten tartozik a kultúra témakörébe, még ha az Államokban az év egyik nagyszabású közösségi programjai közé is tartozik. Ennek ellenére évről évre a legnagyobb sztárok várják a telefont a szervezőktől, hátha részt vehetnek a félidei műsorban.

A nemzeti himnusz kapcsán már sokan cikkeztek hetek óta, ugyanis a legtöbb újságíró szerint kevesen énekelték el azt a döntőben tisztességesen, sokan Whitney Houston húsz évvel ezelőtti előadását sírták vissza. Tavaly Christina Aguilera-t csak azért nem fütyülte ki a közönség, mert mégis csak a himnuszról volt szó. Idén Kelly Clarkson-on volt a sor, aki a legjobb utat választotta: az egyszerűt, így egy időre megnyugtatta a kedélyeket.

A félidőben igazi csemege várt azokra, akik nem a büfében álltak sorba: Madonna egy negyed órás minikoncerttel tért vissza az élő show-k világába (még ha arról nem is vagyunk teljesen meggyőzve, hogy minden pontján élő volt a hang). A márciusban új albummal jelentkező énekesnő friss slágerén kívül néhány régi nagy kedvencet is hozott, ráadásul olyan vendégszereplőkkel adta elő azokat, mint az MLFAO, Cee Lo Green, és Nicki Minaj. A produkció szerzett egy-két kellemetlen pillanatot a műsort közvetítő NBC-nek, ugyanis nem sikerült kitakarniuk, amint M.I.A félreérthetetlen mozdulatot tett az egyik kamerába. A nem mindennapi műsor megtekintését mindenképpen ajánljuk!

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása