Kultography

Márciusban visszatér a popkirálynő!

Márciusban visszatér a popkirálynő!

Kultography írása itt: - 2012-01-31 15:45

Egy Madonna lemez megjelenése előtt szinte az egész popzenei világ a megtestesült várakozás. Hogy miért? Mert ő Madonna. Március 26-án immáron a tizenkettedik albummal örvendezteti meg rajongóit, és ahogy az elmúlt években, most is biztosak lehetünk abban, hogy trendet teremt.

Az első kislemez a Give Me All Your Luvin' lesz, amelyet Nicki Minaj és M.I.A társaságában ad elő (itt kell megjegyezni, hogy Madonna mindig is zseniálisan tudta kiválasztani az éppen ideális udvarhölgyeit). A dal írásába a három hölgy mellett segédkezett Martin Solveig és Martin Tordjman is. A szerzemény és a hozzá tartozó videoklip premierjére február 3-án kerül sor, és két nappal később élőben is előadják azt a Super Bowl félidejében.

Az MDNA néven jegyzett albumra március 26-ig kell várnunk, addig pedig nosztalgiázhatunk az énekesnő eddigi 11 albumával. A popkirálynő lassan harminc éve gondoskodik a popzenei új trendekről. Első albuma 1983-ban jelent meg Madonna címmel, és onnantól nem is volt megállás, begyűjtött 7 Grammy-t (összesen 28 jelölést kapott), legutóbb pedig az idei Golden Globe gálán nyerte meg a legjobb filmzenéért járó díjat a Masterpiece című daláért. Ez a dal is hallható lesz a legújabb korongon, amelyről minden bizonnyal majd itt, a Kultography-n is is beszámolunk.

Madonna új albuma az Universal Music gondozásában jelenik meg.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása