Kultography

Régi mozifilmek és Louis Vuitton táskák egy helyen

Régi mozifilmek és Louis Vuitton táskák egy helyen

Kultography írása itt: - 2012-02-01 18:15

Egy tizenegy évvel ezelőtt bezárt római moziba, az Etoile-be költözött a táskáiról és kiegészítőiről híres cég. A vásárlók a földszinten találják majd meg a legújabb darabokat, de az emeleten egy 19 fős moziterem is várja a kikapcsolódásra vágyókat. Fiatal rendezők rövidfilmjeit vetítik minden hónapban más téma szerint. A római Louis Vuitton butik látja vendégül a divatház által szponzorált Journey Awards filmfesztivál második kiadását is. Az utazásról szóló filmeknek dedikált fesztiválra olasz és külföldi elsőfilmes rendezőket várnak.

De nem ez az egyetlen része az új üzletnek, amivel a divat és a mozi kapcsolatára hívják fel a figyelmet, az itt található múzeum ugyanis szintén ezt a célt szolgálja, az első kiállítás a filmtörténelemben használt Louis Vuitton táskákat és bőröndöket mutatja be. Olyan filmcsillagoknak volt LV-táskája, mint a brit Audrey Hepburn, a francia Catherine Deneuve és Joan Collins amerikai színésznő is, de szívesen választott ilyen kiegészítőt az olasz rendező, Luchino Visconti is, aki saját monogramját látta viszont kedvenc darabjaiban.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása