A Hunguest Hotels 2009 óta minden évben megrendezi, a hétről hétre különböző helyszínen tartott gasztronómiai fesztivált. A hétvégi programsorozat keretében a világ szinte összes konyhájának ízvilága terítékre kerül. Hazánk tájegységeinek specialitásain túl az erdélyi, spanyol és zsidó étkeken keresztül minden megtalálható, ami szemünknek-szánknak ingere - nagyszerű költőnket idézve -, „hogy nézni is tereh”. Legyen szó pazar gourmet vacsoráról, fitt-wellness menüről vagy a féktelen lucullusi lakomák élményeinek felidézéséről, a konyhafőnökök remekei között mindenki megtalálja az ízléséhez legközelebb állót. A háromnapos menük és a hozzájuk kapcsolódó rendezvények minden alkalommal, valamilyen tematika köré épülnek, mint a farsang, a Valentin-nap vagy a télbúcsúztató.
A fesztivál helyszínéül hetente más és más szállodák szolgálnak, így többek között a gyulai Hotel Erkel, a bükfürdői Hotel Répce vagy a hajdúszoboszlói Hotel Béke és Hotel Aqua-Sol várja a vendégeket toros-boros hétvégével, januári malacságokkal vagy romantikus gourmet ételekkel. A vacsorák mellett megannyi színes program - mint a főzőiskola és az egészségnap - garantálja a kellemes időtöltést. De ha a felsoroltak még mindig nem lennének elég csábítóak, a rendezők egy játékkal koronázzák meg a fesztivált: a legtöbb hétvégén részt vevő vendégek között egy gálavacsora-meghívást és egy ingyenes tavaszi hétvégét sorsolnak ki.
Színvonalas szállodákban igényes programok, ízletes ételköltemények neves séfek közreműködésével. Ez a Hunguest Hotels téli kínálata, ahol tényleg jó (l)enni.
Kommentek