Kultography

Filmfesztivál az extrém sportok szerelmeseinek a Corvinban

Filmfesztivál az extrém sportok szerelmeseinek a Corvinban

Kultography írása itt: - 2011-10-30 12:50

The North Face Reel Rock Fesztivál filmes kínálatban sziklamászás, snowboard, sí, slackline, siklóernyő, speedride és bázisugrás szerepel - számolt be a Síelők.hu.

Az egyik kiemelkedő mozi a Hanuman Airlines lesz. Ez egy nepáli siklóernyős pilóta és egy nagypályás hegymászó serpa kalandját mutatja be. Hőseink nem kisebb célt tűztek ki maguk elé, mint a Mount Everestet. Innen akartak lerepülni kétszemélyes siklóernyővel. Megcsinálták. A harminc perces film a nepáliak szemével láttatja a Himaláját.

A fesztiválnak magyar vonatkozása is van! A PlayGravity 2 című filmben a két magyar siklóernyős szupersztár, Takáts Pál és Kézi Gábor a világon először kivitelezik az infinity tumbling manővert tandem siklóernyővel. Emellett lesz egy extrémsportolók és természetvédők együttműködését bemutató film, ahol ázsiai keselyűket mentenek a Flight for Survival moziban.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása