Kultography

Steve Martin Twitter könyvet ad ki

Steve Martin Twitter könyvet ad ki

Kultography írása itt: - 2011-10-29 10:30

Steve Martin a kiadásból származó hasznát teljes egészében jótékony célra szánja. A kötet 2012 júniusában lát napvilágot a Grand Central Publishing gondozásában.

A színész egy kérdésre, amely azt tudakolta, minek megvenni a könyvet, ha a Twitteren úgy is vissza lehet olvasni a régi üzeneteket, azt válaszolta: „Mivel átszerkesztem az egész szemetet”. David Letterman egy idei műsorában arról beszélt, hogy bár ötmillióan nézik az adást, abból hárommillió fikarcnyit sem törődik azzal, hogy ő mit csinál. „A Twitteren azonban mintegy 800 ezer követőm van, és tényleg közvetlenül szólni tudok hozzájuk” - fűzte hozzá.

A 66 esztendős színész, a Roxanne, az L.A. sztori - Az őrült város és a Rózsaszínpárduc sztárja 2010 szeptemberében csatlakozott a Twitterhez, és jelenleg már több mint 1,7 millió követője van.

Forrás: MTI

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása