Kultography

Nyerj egy teljes szakácskönyvsorozatot a Kultography-val!

Nyerj egy teljes szakácskönyvsorozatot a Kultography-val!

Kultography írása itt: - 2011-10-28 11:38

*** Ez a cikk promóciós célú termékmegjelenést tartalmaz! ***

Nyereményjátékot hirdetünk!

Az Ízek és kultúrák című szakácskönyvkönyv-sorozatot nyerheti meg az a kedves olvasónk, aki helyesen válaszol az alábbi kérdésekre. Partnerünk, a HVG Kiadó Zrt. felajánlotta kéthetente megjelenő sorozat mind a 13 kötetét, így a nyertes megkapja az eddig megjelent részeket, illetve postázzuk neki a később napvilágot látó fejezeteket is. A kötetek mindegyike más és más nemzet ízkultúráját igyekszik átfogóan bemutatni és néhány jellemző vagy kevésbé jellemző fogást aprólékos gondossággal bemutatva segít elkészíteni.

Ha nyerni akarsz, válaszolj az alábbi kérdésekre:

1.) Melyik nemzet gasztronómiáját dolgozta fel a sorozat első kötete?
2.) Mikor jelenik meg az utolsó, 13. rész?
3.) Milyen étel látható a 9. rész borítóján?

(Megjegyzés: a kérdések megválaszolásához lehet, hogy segít egy korábban megjelent cikkünk vagy a fentebb található link is.)

A részvétel feltételei:

a.) A helyes válaszokat küldd el a jatek@kultography.hu címre november 1-jén, déli 12 óráig,
b.) A válasz beküldésével egy időben, tedd ki ezt a játékkiírást saját Facebook-faladra képpel együtt, hogy más is értesülhessen róla.
c.) Olyan címről küldd a megfejtéseket, amelyen a későbbiekben a nyeremény átvétele kapcsán elérhető vagy (ígérjük, hogy semmilyen egyéb célból e-mail címedet az eredményhirdetésnél tovább nem tároljuk, és egyáltalán nem adjuk tovább).
d.) A nyereményt tartalomszolgáltató partnerünk, a HVG Kiadó Zrt. biztosítja és postázza a nyertes számára.

Sok sikert kívánunk! :-)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása