Kultography

Az Onyx az év étterme az Alexandra Étteremkalauz szerint

Az Onyx az év étterme az Alexandra Étteremkalauz szerint

Kultography írása itt: - 2011-09-14 09:26

A kötet több mint 330 tesztje döntően a konyha teljesítményére összpontosít, de figyelembe veszi a felszolgálást, az italkínálat színvonalát és ár-érték arányt is. Az értékelést ezúttal is angol összefoglalók és részletes térképek teszik teljessé. Emellett természetesen a kalauz szerkesztői idén is összeállították a legjobbak listáját: Alexandra-éremmel kitüntetett éttermek, Az év étterme, Az év konyhafőnöke, Az év felfedezettjei, valamint Az év étteremtulajdonosai kategóriákban.

Az év étterme a Michelin-csillagos Onyx lett, az év konyhafőnöke a Mák Bistro gasztronómiájáért felelős Huszár Krisztián lett, az év étteremtulajdonosai Hamvas Zoltán (Onyx) és Gabnai Csaba (Brill Bisztró) lettek. Az év felfedezettjei: Bernát Dániel (U26), Dudás Szabolcs (Anyukám mondta - róluk korábban cikkünk is megjelent - a szerk.) és Pál János (Piac Bisztró).

Magas pontszámmal értékelték a fentieken túl a Nobut, az Alabárdost, Château Visz-t és a Csalogány26-ot is.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása