A kötet több mint 330 tesztje döntően a konyha teljesítményére összpontosít, de figyelembe veszi a felszolgálást, az italkínálat színvonalát és ár-érték arányt is. Az értékelést ezúttal is angol összefoglalók és részletes térképek teszik teljessé. Emellett természetesen a kalauz szerkesztői idén is összeállították a legjobbak listáját: Alexandra-éremmel kitüntetett éttermek, Az év étterme, Az év konyhafőnöke, Az év felfedezettjei, valamint Az év étteremtulajdonosai kategóriákban.
Az év étterme a Michelin-csillagos Onyx lett, az év konyhafőnöke a Mák Bistro gasztronómiájáért felelős Huszár Krisztián lett, az év étteremtulajdonosai Hamvas Zoltán (Onyx) és Gabnai Csaba (Brill Bisztró) lettek. Az év felfedezettjei: Bernát Dániel (U26), Dudás Szabolcs (Anyukám mondta - róluk korábban cikkünk is megjelent - a szerk.) és Pál János (Piac Bisztró).
Magas pontszámmal értékelték a fentieken túl a Nobut, az Alabárdost, Château Visz-t és a Csalogány26-ot is.
Kommentek