Kultography

Ilyen még nem volt: Budavári Sörfesztivál

Ilyen még nem volt: Budavári Sörfesztivál

Kultography írása itt: - 2011-08-23 08:47

Az augusztus 25. és 28. között az Oroszlános- és a Hunyadi udvarba látogató közönség egy helyen találkozhat számos hazai, több tucat cseh, német, angol, ír és több mint húsz féle belga sörkülönlegességgel. A sörbarátok a Budai Várban nem „csupán” kóstolhatják majd a számtalan féle folyékony kenyeret, de a Heineken jóvoltából egy látványos bemutató keretében, folyamatában is megtapasztalhatják, miből és hogyan készül a sör. A program során az érzékszerveket, így a látást, tapintást, ízlelést, szaglást bevonva, lépésről lépésre kalauzolják végig a fogyasztókat az egyes állomásokon.

Sörfalu, gasztronómiai különlegességek, valamint koncertek várják a sörkedvelőket. Az eseményen képviselteti magát a Dumaszínház, Aranyosi Péter pedig a fesztivál sörnagyköveteként mutatkozhat majd be, de köszöntőjéből valószínűleg nem hiányoznak majd a stand-up elemei sem. A rekeszizmok megmozgatásán túl különböző koncerteken dolgozhatjuk le az elfogyasztott söröket, itt lesz többek között a Zorall, Jamie Winchester, a Szabó Balázs Band, a Kafkaz, de minden este lesz Retro Disco is.

A Budavári Sörfesztiválra napijegy (1690 Ft), és bérlet (4990 Ft) is váltható, amely magában foglal egy korsó sört is.

Bővebb információ a programokról és a résztvevő sörökről a www.budavarisorfesztival.hu oldalon érhető el.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása