Kultography

Határok nélkül a Gödör Klubban

Határok nélkül a Gödör Klubban

Kultography írása itt: - 2011-04-11 21:53

Az első, április 30-i este főszereplője szomszédunk, Románia. A meghívott művészek kiállítást, táncestet, kerekasztal-beszélgetéseket és természetesen izgalmas koncerteket is hoznak magukkal: Cristina Grosan kiállítás-megnyitójának keretén belül Bárdos Deák Ági készül meglepetéssel, a teraszon flamencót nézhetünk, hallhatunk, majd vendégül látják a meghívott bukaresti klubvezetőket egy beszélgetés keretén belül.

A Jedam együttest divatos szóval világzenének is kategorizálhatnánk, hiszen megjelennek benne funky, népi, progresszív, rock, pop, jazz, latin, de akár az electro elemek is. Ami biztos, hogy zenéjük roppant dinamikus, élettel és örömmel teli, így lesz egy Jedam-koncertből fergeteges buli. Utánuk az alternatív rock egyik legnépszerűbb román képviselője, a Kumm zenél, ők már jócskán túl van a tizedik évfordulón
– három éve Bukarestben, a Nemzeti Operában ünnepeltek. Az elején inkább a hetvenes évek progresszív rock stílusában zenéltek, időközben a zenei ízlésük is változott – most már sokkal aktuálisabb zenét játszanak. Az estét Vida Tóni Tordas Rádió partija zárja.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása