Kultography

A Dunán koncertezik a Nouvelle Vague

A Dunán koncertezik a Nouvelle Vague

Bálint Ádám írása itt: - 2011-03-22 22:38

A legutóbbi albumuk a Couleurs sur Paris (Színek Párizsban) címet viseli és a francia post-punk korszakot igyekszik zeneileg feldolgozni. Itt van máris egy szám az albumról:

"Ez a ragyogó énekesnőkkel kiegészülő francia duó, Marc Collin és Olivier Libaux kettőse úgy nosztalgikus, hogy egyetlen pillanatig sem ciki, és úgy tölti meg újra élettel a hetvenes-nyolcvanas évek punkját és újhullámát, hogy még az is átadj magát a varázsnak, aki egyébként zsigerből rühelli a nosztalgiát, a punkot, a bossa novát vagy a feldolgozásokat." - olvasható az eseményről szóló sajtóközleményben.

Bár a Nouvelle Vague már többször fellépett Magyarországon, többek között az A38 Hajón is, ezúttal teljesen új, a Couleurs sur Paris anyagára épülő koncertprogrammal érkezik. Collin és Libaux mellett természetesen élő zenekar, illetve nagyszerű énekesnők adják elő a Nouvelle Vague összetéveszthetetlen hangulatú feldolgozásait.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása