Kultography

A Jugoszláv Drámai Színház Budapesten!

A Jugoszláv Drámai Színház Budapesten!

Kultography írása itt: - 2011-03-17 13:59

Igazán különleges színházi előadásra számíthatnak azok, akik jegyet váltanak a március 21-i előadásra, amelynek az Új Színház ad otthont. A Jugoslovensko Dramsko Pozorište társulata William Shakespeare híres darabjával készül, amely napjaink értékvesztett világát ábrázolja a szerzőtől megszokott humorral fűszerezve.

A Budapesti Tavaszi Fesztivál keretein belül sorra kerülő előadást nem csak a vendégjáték jellege miatt övezi nagy érdeklődés, hanem rendezője révén is. Egon Savin darabjait a világ minden pontján láthatta már a nagyérdemű, a szarajevói születésű rendező rengeteg díjat is hazavihetett, klasszikus és kortárs darabokat egyaránt szívesen rendez.

Aki tehát nem akar egy különleges színházi élményről lemaradni, mindenképp biztosítsa helyét a nézőtéri sorok valamelyikében!

A_velencei_kalmar2

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása