Kultography

Már a boltokban Avril új albuma

Már a boltokban Avril új albuma

Kultography írása itt: - 2011-03-08 22:17

Ahogy az énekesnőtől megszokhattuk, teljes érzelmi kavalkádot vonultat fel, és személyes tapasztalatait osztja meg dalszövegeiben és zenéjén keresztül, ám a hangzás sokkal nyersebb és organikusabb lesz.

Avril Lavigne kitörölhetetlen nyomot hagyott a zenei világban világszerte több mint 30 millió eladott lemezével, 8 Grammy-díj jelöléssel és 7 kanadai Juno Awards kitüntetéssel. 2002-ben robbant be a köztudatba hatalmas sikert aratott Let Go című albumával, melyről olyan slágereket ismerhettünk meg, mint a Sk8r Boi vagy a Complicated. 2004-es következő albuma Under My Skin címmel látott napvilágot, és a Billboard első helyén debütált, csakúgy, mint harmadik albuma, a The Best Damn Thing.

A két éves stúdiómunka után megjelenő negyedik összeállítás is jó eséllyel törhet hasonló magaslatokra.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása