Kultography

Chris Brown új albuma hamarosan a polcokon!

Chris Brown új albuma hamarosan a polcokon!

Kultography írása itt: - 2011-03-02 00:58

Olyan dalok is helyet kapnak a legújabb korongon, mint a Deuces, ami az Egyesül Államokban 10 hetet töltött a toplisták élén, és eddig majdnem kétmillió példányban kelt el. Az album dalaiban nem csak énekesként, de társszerzőként is kivette részét, és olyan hírességek segítették a munkában, mint Justin Bieber, Lil Wayne, Wiz Khalifa vagy Ludacris.

Az énekes szerint a F.A.M.E. az eddigieknél sokkal felnőttebb. „Az utcai stílustól az igazi soulig, vagy a klubokban hallható zenéktől az érzelgős nótákig mindent megtalálhatsz rajta; olyan dalok is felkerültek a korongra, amit édesanyád vagy a nagymamád is örömmel és szeretettel hallgatna”- állítja a háromszoros Grammy-jelölt Brown. „A "F.A.M.E." című albummal magamat adom a rajongóknak, megmutatom minden oldalam; a művészetem, a kultúrám és az életszemléletem segítségével igazán megismerhetik, ki is valójában Chris Brown."- teszi hozzá.

Az eredményt kíváncsian várjuk!

Forrás: Sony Music

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása