Kultography

Kevesebb nézője volt az idei Oscar-gálának

Kevesebb nézője volt az idei Oscar-gálának

Bálint Ádám írása itt: - 2011-03-01 17:22

A The Hollywood Reporter összefoglalójában olvasható, hogy a tengerentúlon a tavalyihoz képest 9 százalékkal kevesebben kísérték figyelemmel az eseményeket tévén keresztül. A tavalyit, amelyet akkor 41,3 millióan láttak, nem is lett volna olyan könnyű túlszárnyalni, miután a 2010-es esztendő legnézettebb műsoraként tartják számon.
A gála házigazdáinak Anne Hathaway-t és James Francót kérték fel, elvileg azért, hogy ezzel is igyekezzenek több fiatalt a tévéképernyő elé ültetni. A szervezők sajnos nem jártak sikerrel a 18-49 éves korcsoport 11,7 százaléka, a 18 és 34 év közöttiek 10,6 százaléka kapcsolt a díjátadóra.
Az előkészítés egyébként brilliánsan sikerült, hiszen a házigazdákon kívül Alec Baldwin és Morgan Freeman is szerepelt abban a bevezető kisfilmben, amelyen az Oscarra jelölt filmeket utólag összevágták a színészekkel.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása