Kultography

2011 a barokk éve Gödöllőn

2011 a barokk éve Gödöllőn

Bálint Ádám írása itt: - 2011-01-23 21:46

260 évvel ezelőtt látogatott a városba Mária Terézia, aki ekkor még csak 23 esztendős volt, illetve I. Grassalkovich Antal 240 éve, 1771. december 1-jén halt meg ugyanitt - 2011 mindkét eseménynek kerek évfordulója, írja programajánlójában a Gödöllői Hírek online. Időtöltésnek sem utolsó a kastély parkjában sétát tenni, de még gazdagabb élményeket szerezhetünk, ha jegyet váltunk bármely komolyzenei koncertre vagy épp kiállításra, tulajdonképpen majd' egy évünk van rá.

A programok listáját böngészve talán még azok is kedvet kapnak az értékes időtöltésre, akik egyébként inkább moziba mennek szabadidejükben. A szokásos zene és tánc mellett szembe ötlött egy park béli vadászati bemutató is, amely csak szeptemberben lesz, de jól példázza a szervezők ízlését és fantáziáját. Még mielőtt bárki azt gondolná, hogy lefizették a szerkesztőséget a promócióért, jelezzük gyorsan, korábban volt szerencsénk hasonló gödöllői eseményeken részt venni, amelyeket mindig a stílus és a szakmai átgondoltság jellemzett.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása