Kultography

Csütörtöktől ismét beköszönt a Jégkorszak

Csütörtöktől ismét beköszönt a Jégkorszak

Kultography írása itt: - 2016-07-13 14:28

A horda nem hordja el magát: a jégkorszak sztárjai, Sid, Manny és Diego valamint rokonaik, szerelmeik és a tápláléklánc összes gyöngyszeme pályája legnagyobb, leglátványosabb kalandjába keveredik. A Jégkorszak - A nagy bumm csütörtökön érkezik a hazai mozikba.

jegkorszak.jpgjegkorszaknagybumm.jpgMotkány nem adja fel… űzi a csalfa, szökevény makkot a világ végére is. A hajsza ezúttal kiröpíti az ősrágcsálót a világűrbe, ahol Motkány – mint azt már megszokhattuk – beindít egy végzetes eseménysorozatot. Ez azonban már nem holmi aprócska természeti katasztrófa, hanem kozmikus láncreakció, mely a Föld bolygó valamennyi lakójának életét fenyegeti. Sid, Manny, Diego meg a többiek mentik az irhájukat, és kénytelen-kelletlen elhagyják otthonukat. Kezdetét veszi egy újabb nagy vándorlás, melynek során hőseink kalandból kalandba keverednek, és egy rakás különös figurába, új barátokba és ellenségekbe botlanak.

A Jégkorszak eddigi filmjei nemcsak klasszikussá váltak, hanem 2.8 milliárd dollár összbevétellel büszkélkedhetnek, ezzel minden idők második legsikeresebb animációs sorozatává téve a filmeket. A mostani rész megújul, de megtartja mindazt, ami az eddigieket sikerre vitte. Természetesen az Intercom által forgalmazott magyar változattól elválaszthatatlan Geszti Péter is visszatér Sid hangjaként.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása