Kultography

Megújult a Belga Sörök Háza

Megújult a Belga Sörök Háza

Kultography írása itt: - 2016-04-26 13:17

Új helyszínen, megújult környezetben és nagyobb választékkal várja a belga sörök rajongóit a Belga Sörök Háza.
belga-sorok-haza-u.jpgbelga-sorok-haza-uj-cim.jpg
Az 1. kerületi Bem rakpart 15. szám alatt található üzletben - hazánkban egyedülálló módon - több mint 230 féle palackozott belga sörkülönlegességből válogathatnak a vásárlók, köztük olyan limitált szériában készült termékekből, amelyeket hazánkban kizárólag itt lehet megvásárolni. A csapolt sörök kedvelői az üzletben maguk is palackozhatnak elvitelre belga söröket, 0,75 literes csatos, visszaváltható üvegbe.

A Belga Sörök Házának újdonsága a PEGAS CrafTap palackozó berendezés. Ennek köszönhetően a vásárlók 4 fajta belga sör közül választhatják ki azt, amelyet saját csapolást követően 0,75 literes csattal zárható, visszaváltható palackban hazavihetnek. A palackozó berendezés segítségével az érdeklődők hordóból palackozhatnak habmentesen frissen csapolt söröket.

Elindult a www.belgasormester.hu weboldal, amelynek célja, hogy a Belgaco Kft. által Magyarországon forgalmazott belga sörök részletes ismertetésén és népszerűsítésén kívül szélesebb spektrumban bemutassa a belga sörkultúrát. Az oldal folyamatosan frissülő gasztronómiai és kulturális hírekkel, receptekkel, webshoppal, valamint egy rövidesen feltöltésre kerülő sörtérképpel is várja a látogatóak. A térkép abban segít, hogy a sörkedvelők mihamarabb megtalálják az általuk kóstolni kívánt belga sör hazai lelőhelyeit és további kategóriák alapján ki tudják választani, hogy milyen típusú és kategóriájú vendéglátóhelyen szeretnék az elfogyasztani.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása