Kultography

Szenzációs jégvetítés várja a nézőket az Arénában

Szenzációs jégvetítés várja a nézőket az Arénában

Kultography írása itt: - 2016-02-10 17:10

Lélegzetelállító és itthon egyedülálló 3D-s fényeffektekkel fokozzák a hangulatot a jégkorong olimpiai selejtező torna meccsei előtt – február 11-14. között - a Sportarénában. A világhírű Freelusion csapata soha nem látott 3D-s élményt ígér: víz önti el a játékteret, ami hirtelen megfagy, majd egy vulkanikus erő robbantja fel a jeget, s a zúduló lávafolyam mellett még számos csoda kel életre a tükörjégen.vlcsnap-2016-02-10-09_1-2.png

Rendkívüli látványossággal készül a jégkorong olimpiai selejtező tornája a Sportarénában. A meccsek előtt egy világszinten elismert hazai csapat, a Freelusion szenzációs fényperformansza lesz látható, tudniillik először ad felületet Magyarországon egy hokipálya a 3D video mappingnek, azaz egy három dimenziós fényfestésnek. Bár a teljes produkció egyelőre titok, az biztos, hogy megdöbbentő illúzió varázsolja majd el a magyar szurkolókat. A játéktér előbb egy vízzel teli medencévé változik, ami később befagy s a fények segítségével kirajzolódik a pálya, melynek középső harmada egyszer csak felrobban a belső tűztől és a helyén mély szakadék tátong majd. Emellett persze még számtalan, lélegzetelállító 3D effekt fokozza majd a hangulatot a Sportarénában.

vlcsnap-2016-02-10-09_1-2.png

A Freelusion egy világszerte ismert, számos díjjal büszkélkedő nemzetközi csapat, akik egyedi interaktív tánc-show produkciókkal kápráztatják el a világot. A Freelusion társulata Hong Kongtól Dubajig, Tokiótól Moszkváig csak rájuk jellemző koreográfiával, változó létszámú tánccsoporttal vesz részt a különböző rendezvényeken. A Freelusion szerepelt a Britain’s Got Talent show műsorában, és lenyűgözték az amerikai tévéshow zsűrijét az America’s Got Talent tehetségkutatóban is.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása