Kultography

Újra Macaron Nap!

Újra Macaron Nap!

Kultography írása itt: - 2015-03-16 09:15

 

Ma már nagy valószínűséggel Magyarországon sem kell sokaknak bemutatni a macaront, népes rajongótáborra tett szert az elmúlt néhány évben ez a francia-olasz desszert.

macaron.png

Ami nem is csoda, hiszen minden megvan benne, ami a cukrászmesterek és az édesszájúak kedvencévé tehette: pompázatos színekben tölti meg a pultokat, kívül roppanós, belül ragacsosan édes, krémes, az ízkombinációknak pedig csak a készítő fantáziája szabhat határt!

macaron.png
Méltán kiérdemelte tehát a macaron, hogy Magyarországon is saját ünnepe legyen - idén már negyedszer rendezik meg a Macaron Napot.
 
Március 20-án, pénteken ismét várja a macaron-rajongókat az Akvárium Klub macaron versennyel, a macaron mestereinek számító kiállítókkal és a legfinomabb macaronokkal!
A szervezők 14 órától várják az édesszájú érdeklődőket, 14:30-tól pedig versenybe indulnak a macaronok.
 
A legjobbakat 18:30-tól díjazzák, de érdemes időben érkezni, nehogy lemaradjunk a közönségkedvencekről!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása