Kultography

Bonobo felfedezettje Budapesten – nyereményjáték!

Bonobo felfedezettje Budapesten – nyereményjáték!

Kultography írása itt: - 2015-02-23 16:46

A londoni srác valamikor két évvel ezelőtt tarolt először egy nagyot. Pontosan akkor, amikor az elektro-folk kvartett Mt. Wolf dalából, a Life Size Ghosts-ból készített egy kiváló future-downtempo átiratot. Most végre fővárosunkba érkezik, és akik szeretnék elcsípni, azok rajtunk keresztül 2 darab páros belépőt nyerhetnek a bulira!

cf_dobozos_kiemelt.jpg

cf_naplementes.jpgA komoly visszhangot kiváltó remix után a nyugis melódiákra, a környezetzajokból összepakolt dobokra és post-dubstep szerű elemekre építkezett Catching Flies – merthogy ő az, aki február 28-án tiszteletét teszi a város egyik legjobb hangtechnikájával felszerelt helyén. Az ingyenesen kihozott Stars és az Indigo Soul kiadónál megjelentetett The Long Journey Home EP-kkel tovább generálta maga körül a hullámokat, ami végül egy Bonobo-val közös turnéban csúcsosodott ki 2014-ben. Február 28-án pedig a Tesla lesz az események központja.

A Gelka megjárta már a Warpot, az Om Records-ot, a Ministry of Soundot és összesen 15 Café Del Mar kompilációt, ahol a chillout élmezőnyében tartják számon őket, olyan nevek mellett, mint az Unkle, a Lamb, Moby vagy a Faithless. Egy Wax On Records-os album, valamint a 2014-es Being You EP után jelenleg második nagylemezükre készülnek izgalmas énekes kollaborációkkal. De addig is egyre gyakrabban kalandoznak chill-step, house és garage irányba a DJ szetteken keresztül. Nemcsak a Mixcloudon a Gelka az egyik legnépszerűbb magyar név, hanem komoly támogatást élveznek a legendás Ibiza Sonica rádiótól is.

Az esemény Facebook oldala ITT található.

NYEREMÉNYJÁTÉK!

Aki megírja nekünk február 26-án éjfélig a jatek@kultography.hu címre, hogy mi volt Catching Flies 2013-as EP-jének a címe, azok között 2 darab páros jegyet sorsolunk ki a február 28-ai bulira! A nyerteseket emailben értesítjük.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása