Kultography

Magyar vendég lép fel a legendás zenekar előtt

Magyar vendég lép fel a legendás zenekar előtt

Kultography írása itt: - 2014-08-26 20:12

odett_kiemelt.jpgA Blondie előtt koncertezik szeptember 9-én az Arénában Odett, aki mintegy születésnapi ajándékként tekint a nem mindennapi lehetőségre, és még az unokáinak is mesélni fog erről a minden bizonnyal különleges estéről.

odett.jpgAz 1974-ben alakult Blondie az újhullám egyik kulcszenekara, mely az elmúlt évtizedekben számos igen fontos együttesre és előadóra volt és van nagy hatással - a Blurtől a One Directionig. A Chris Stein gitáros és Debbie Harry énekesnő vezette csapat, mely a kilencvenes évek óta ismét aktív, számtalan slágert írt: Hanging On the Telephone, One Way or Another, The Tide Is High, Heart Of Glass, Denis, Dreaming, Maria - nem is folytatjuk tovább a sort.

"Nehéz szavakba önteni, pontosan mit is érzek azzal kapcsolatban, hogy a Blondie előtt léphetek fel, de megpróbálom. Nem példaképek szerint teszem a dolgom, viszont inspirációra és energiára szükségem van. A Blondie zenéje-szövegei, nem mellesleg Debbie Harry személyisége, előadói hozzáállása, összetéveszthetetlensége lenyűgöz kamaszkorom óta. Az első igazán meghatározó élményem velük kapcsolatban az Accidents Never Happen című daluk volt, és még mindig ez a kedvencem tőlük. És hogy mennyire nincsenek véletlenek: a 26. születésnapom szeptember 8-án lesz, az első koncertem 26 évesen pedig Blondie előtt - ezt még az unokáimnak is mesélni fogom!" - mondja a különleges alkalomról Odett.

Odett áprilisban jelentette meg új, Csillagtérkép című nagylemezét. Az albumon hallhatunk már ismert dalokat (Ne engedj el, Fantom, Vége, Jégtánc, Csillaghullás), s persze új slágereket - többek közt az Éjszaka című "klipes" számot.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása