Kultography

Tom Cruise Bécsben forgatja a Mission: Impossible új epizódját

Tom Cruise Bécsben forgatja a Mission: Impossible új epizódját

Kultography írása itt: - 2014-08-04 09:35

Mission-Impossible-4.jpgA bécsi Gazdasági Egyetem (WU) új kampuszán és a bécsi Állami Operaházban forgatják augusztus végén a Mission: Impossible című kémfilm ötödik részét.

Mission-Impossible-4.jpgA Kronen Zeitung című lap szerint Tom Cruise is az osztrák fővárosba érkezik. Augusztus 25-től forgatnak az egyetem területén - erősítette meg a lapnak egy az intézményben dolgozó professzor.

Cruise az operaházban is játszani fog, az ottani jelenetekre már júliusban kiválasztották a statisztákat. Bécs után Londonban folytatják a forgatást, a film 2015 végén kerül a mozikba.

A WU kampuszán jelenleg is filmet forgatnak, a Deus Ex Machina című thrillert Sam Neill szereplésével. Az új kampuszt tavaly ősszel nyitották meg. A hat épületkomplexum éke a Zaha Hadid által tervezett könyvtár és oktatóközpont.

Forrás: MTI

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása