Kultography

Rebecca Ferguson hamarosan Budapesten

Rebecca Ferguson hamarosan Budapesten

Kultography írása itt: - 2014-06-21 11:00

Állítólag Adele is szavazatok tömkelegét küldte az angol X Factorban feltűnő énekesnőre, aki egészen a döntőig menetelt, és azóta pedig a világhírnév küszöbén áll. A nyár egyik legjobb koncertje lehet az övé Budapesten.rebecca.png

silverdressshot-36376578.jpgAz igényes, egyedi hangzásvilág, remek zenei alapok, és kivételes vokális adottságok: így lehet a legrövidebben jellemezni Rebecca Fergusont, aki már eddig is olyan slágereket adott a világnak, mint a Nothing's Real But Love, a Glitter&Gold, vagy éppen legújabb albumáról az I Hope. Jelenleg az All That I've Got című slágere ostromolja a hazai listákat is, amelyhez Lotfi Begi is készített egy pörgős remixet a magyar rajongók számára. 

Rebecca óriási lépésekkel halad a világsztárság felé, aki most kihagyja az Akvárium Klubban, legközelebb valószínűleg egy arénában láthatja viszont. Ám zenéjének személyes jellege miatt kifejezetten ajánlott a július 9-i koncert, amelyre még kaphatók jegyek - valószínűleg nem sokáig. 

 

 

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása