Kultography

Holnaptól újra Pécs lesz a színjátszás fővárosa

Holnaptól újra Pécs lesz a színjátszás fővárosa

Kultography írása itt: - 2014-06-04 09:00

Ez lesz a tizennegyedik alkalom, amikor a magyar színházi világ kiválóságait ünnepelhetjük a Pécsi Országos Színházi Találkozón.poszt.jpg

poszt.jpgNyitányként a Bóbita Bábszínház óriásbábjai végighaladva a Király utcán, 17 órára érnek a Színház térre, ahol felcsendül az Örömóda. 100 pécsi kisiskolás és a MÁV Koncertfúvósok szólaltatják meg Beethoven muzsikáját egy flashmob keretében, majd ezután köszöntő beszédet mond Páva Zsolt, Pécs polgármestere, majd Huszti Péter, az ez évi fesztivál díszvendége megnyitja az idei rendezvénysorozatot.

Ahogy azt megszokhattuk, a pazar színházi előadások seregszemléje mellett számos kísérőprogram várja a látogatókat: kiállítások, szakmai beszélgetések, koncertek, slam poetry, retró könyvudvar, és még sok más, színes kikapcsolódási lehetőség.

Az idei POSZT részletes verseny- és off programjai és minden tudnivaló elérhető a fesztivál hivatalos weboldalán

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása