Kultography

A Mary Popkids lett a Nagy-Szín-Pad királya

A Mary Popkids lett a Nagy-Szín-Pad királya

Kultography írása itt: - 2014-06-02 15:13

A közösségi média legfontosabb felületeit heteken át tartotta lázban a hazai popszakma által az egyik legfontosabb zenei attrakciójának értékelt “tehetségmutató".

mp.jpgAz elődöntőket követően az Akvárium Klubban zajló, június 1-i döntőre végül a Cloud 9+, Deniz, az Ivan & the Parazol, a Mary PopKids és a Szabó Balázs Bandája jutott tovább. 

Fülöp Zoltán, az eseményt szervező VOLT Produkció egyik vezetője elmondta: az elődöntő valamennyi résztvevője győztesnek számít, hiszen a szakmai legnagyobbjai választották be őket, a nyári nagy fesztiválok valamelyikén találkozhatunk velük, illetve a későbbiekben is szeretnék segíteni a pályájukat.

Az első helyen végzett Mary PopKids-t számos jutalom várta: 1 millió Ft-os videóklip és 1 millió Ft-os próbaterem támogatás mellett ők lépnek majd fel a VOLT Fesztiválon az Arctic Monkeys napján, a Telekom Nagyszínpadon és augusztus 20-án a Papa Roach és a Tankcsapda előtt a STRAND – Nagyon zene Fesztiválon. A második helyezett Ivan & the Parazol ugyancsak 1 millió Ft-os videóklip támogatásban részesül.

Az első 5 helyezett a Szigeten, a VOLT-on és a Strandon is kiemelt helyen szerepel, de minden résztvevő jelen lesz az említett eseményeken, ősszel pedig az OTP Junior, a Petőfi Rádió és a VOLT Produkció közös szervezésében az ország öt vidéki klubjában koncerteznek a Nagy-Szín-Pad résztvevői.

A végeredmény:

1. Mary PopKids

2. Ivan & the Parazol

3. Szabó Balázs Bandája

4. Deniz

5. Cloud 9+

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása