Kultography

Haddaway, a Scooter és a Mr. President egyszerre Magyarországon

Haddaway, a Scooter és a Mr. President egyszerre Magyarországon

Kultography írása itt: - 2014-05-15 19:58

hp_scooter.jpgIsmét jelentkezik Szeged legfrissebb zenei rendezvénye, a tavaly debütált Deja Vu Fesztivál. A pop-rock nosztalgia legnagyobb hazai „házibulija” idén is sztárdömpinggel készül, ezúttal a 90-es évek legjobb nevei közt válogatva.

Június 4-8. között – mások mellett – a Coco Jambo című dallal elhíresült Mr. President, a What Is Love c. slágerrel ismertté vált Haddaway, valamint a 2 Unlimited és DJ Sash! is érkezik Szegedre, a Postás Sporttelepre.

Június 4-én a Scooter 20 éves jubileumi koncerttel nyitja meg a nemzetközi nosztalgiasztárokat és a hazai pop színe-javát felvonultató Deja Vu Fesztivált. Az idén már ötnapos buli ezúttal a 90-es évekbe repíti vissza a látogatókat. A felhozatalban nem kisebb nevek sorakoznak, mint a Mr. President, Haddaway, a 2 Unlimited vagy DJ Sash!.

hp_scooter_dzseki.jpg 

A nemzetközi vonal mellett ott találhatjuk a szcéna legjobb magyarjait is. A nyitó napon Betty Love, a SOHO Party, a Kerozin; majd - a teljesség igénye nélkül - a TNT, Kozsó, a Napoleon Boulevard, a V-Tech és a Kozmix is fellép. A zárónapra maradnak a legfrissebb felfedezettek, így például Király Viktor, Kökény Attila, Janicsák Veca és egy örökifjú, Szikora Róbert, az R-GO-val és mentoráltjaival, az MDC-vel és a ByTheWay-jel.

Fotók: Máté Évi

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása