Kultography

Cee Lo Green és Blink 182 a Szigeten

Cee Lo Green és Blink 182 a Szigeten

Kultography írása itt: - 2014-04-29 11:21

A Blink 182 lesz az idei Sziget Fesztivál mínusz egyedik napjának fellépője. Rajtuk kívül jön még többek között Cee Lo Green is, aki tavaly lemondta balaton soundos fellépését, idén azonban a Hagyójárgyin bepótolja elmaradását.

cee.png

Cee-Lo-Green.jpg

A Blink 182 leigazolásával biztossá vált, hogy lesz mínusz egyedik napja az idei Szigetnek, de a szervezők további koncerteket is ígérnek erre a napra. Kerekedik a Nulladik nap kínálata is: a napokban csatlakozottCasper, az A Day To Remember és Fedde le Grand – mindannyian az A38 felhozatalához. Cee Lo Green a fesztivál napokon érkezik majd a Nagyszínpadra, a Jimmy Eat The World pedig az A38 színpad fellépője lesz. Így most már kezd egész jól alakulni a Sziget programja, bár még így is várható néhány újabb fellépő bejelentése a jövőben.

A 7 napos bérlet a Blink-re és a Nulladik napra is jó, jegyek május elsejéig még kedvezményes áron kaphatók.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása