Kultography

A Pendulum és a Crookers is a Budapest Parkban

A Pendulum és a Crookers is a Budapest Parkban

Kultography írása itt: - 2014-04-28 20:01

Óriási bulikat ígér az idei szezonra a Budapest Park. Az eddig ismertetett remek program mellett újabb esemény gazdagítja a 2014-es repertoárt: május 8. és 10. között a Final Festival-ra várják az érdeklődőket, amelyen többek között a Pendulum és a Crookers lép fel.

Pendulum.jpeg

Az első alkalommal kapuit megnyitó fesztivál első napján a Belga lesz a sztárfellépő, a 15. születésnapját nemrégPendulum.jpeg ünneplő banda mellett a pult mögötti tettestársak között ott lesznek a fekete zenét legjobban ismerő magyar DJ-k: DJ Revolution, DJ O’neal (aka Basslime), a Katapult DJ-k és persze Drop The Cheese, valamint DJL.

Pénteken a Nagyszínpadon a Pendulum zúz majd, akik DJ szettel érkeznek. A nap további fellépői között van a Cloud 9+  és a Stanton Warriors. Utóbbi duó imád scratchelni, jó érzékkel passzintják össze a műfaj legnagyobb slágereit az épp aktuális pop/rock himnuszokkal, a keverési technikájuknál pedig csak a funk és a zene iránti szeretetük példamutatóbb.  

Szombaton a dán csodagyerek, Thomas Newson érkezik a Parkba, illetve ezen az estén jön az olasz Crookers duó is, akik 2003 óta ünekl a fidget house trónján, kemény, de mégis dallamos saját számaikkal és ütős remixeikkel, amelyek közül a Kid Cudi-féle Night ’N’ Day újraértelmezés máig minden házibuli vagy jobb klubbuli alapkelléke.  Színpadra áll még mellettük DJ Titusz másik zenekara, a The Carbonfools és az Animal Cannibals is.

Jegyek már kaphatóak: május nyolcadikáiga bérlet elővételben 4000 forint, a helyszínen 6000 forint lesz. A napijegy elővételben 2500, a helyszínen 3500 forint. Jegyek elővételben vásárolhatók a MEEX jegy.meex.hu illetve a Budapest Park www.budapestpark.hu/jegyvasarlas/ weboldalán.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása