Kultography

Új fesztivál indul májusban Budapesten

Új fesztivál indul májusban Budapesten

Kultography írása itt: - 2014-04-07 12:36

Zene, buli, kultúra, gasztronómia, turisztikai élmények – ezt kínálja a főváros új, május 29-én induló, négy napig tartó fesztiválja, a Budapest Essentials. Az új fesztivál szervezői azt ígérik: négy nap alatt a főváros esszenciáját kaphatja mindenki, vágyjon bármilyen programra.

2WhoMadeWhokicsi.jpg

Az esemény célja a város pozitívumainak kihangsúlyozása, a megszokott lokációk szokatlan kontextusba 2WhoMadeWhokicsi.jpghelyezése, valamint a budapesti életérzés közkinccsé tétele. Zenei téren az eseményen 13 szórakozóhely vesz részt, ahol számos stílusban várnak majd koncertek. A műfajpaletta a jazztől egészen a technoig terjed, töb mint 50 fellépővel.

Érkezik majd Budapesre koncertezni a dán zenei színtér egyik legüdébb színfoltja, a kísérleti popban utazó WhoMadeWho triója és a szintén dán énekesnő, Nabiha. Pesten játszik majd a francia DJ/producer Yuksek, kiegészülve Alex Metric-kel. A Majer Lazerben megismert Jillionaire, a Kraak&Smaak duója, DJ Yoda, Kingdom, Shit Robot és egy különleges helyszínen szólal majd meg a Jazzanova DJ Set.

A fellépők sorát gazdagítja még Waze & Odyssey, Tiger & Woods, Benoit & Sergio, Jonas Rathsman, Rodriguez Jr., Aquarius Heaven és HNNY is. A helyszínek között van az Akvárium, a Corvintető, a GMK, az Ötkert, a Fogasház vagy például a Kiosk.

A fesztiválról bővebb információ a budapestessentials.com oldalon kapható.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása