Kultography

Az Ivan and the Parazol adja a Sziget idei himnuszát

Az Ivan and the Parazol adja a Sziget idei himnuszát

Kultography írása itt: - 2014-04-03 11:48

Minden évben más-más magyar dalt választanak, idén az Ivan & The Parazol Together című száma lesz az idei Sziget Fesztiválköztársaság „himnusza”.

ivanparz.jpg.jpg

Az idei évben a választás az Ivan & The Parazol legújabb lemezének, a Mode Bizarre korongnak egyik számára esett. Tavaly a Punnany Massif Szabadon című dalát választották, idén azért döntöttek a szervezők a Together mellett, mert szerintük ez a dal szintén jól passzol a Szabadság Szigete üzenetéhez.

„Szigetes feszitvál polgárokként felemelő érzés, hogy a hatalmas bulikat adó, zseniális koncerteket szolgáltató és annyi élményünkhöz köthető fesztiválnak most mi szolgáltathatjuk a himnuszát. “Ez a rendezvény országunk és Budapest hírét is messzire viszi és öregbíti, és most így a mi zenénket is nagyon sokan meg fogják ismerni. Remélem ezt a dalt majd sokakkal együtt tudjuk énekelni a fesztiválon, egy koncerten, vagy majd csak otthon merengve arról, hogy mi is történt ez évben a Szigeten!"  – mondta Vitáris Iván, azenekar énekese.

 

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása