Kultography

A tökéletes családi program hétvégére

A tökéletes családi program hétvégére

Kultography írása itt: - 2014-03-20 07:17

Akik családi programot keresnének a napsütéses hétvégére, és szeretnék minőségi programokkal eltölteni a közös időt, azoknak van egy remek ajánlatunk. A közös élmény és együttlét szellemében rendezi meg a CsaládÜnnep Magyarországgal elnevezésű programot a Családháló.hu. A Millenárison reggeltől késő délutánig több helyszínen várják az érdeklődőket, kicsiket és nagyokat.

csaladunnep.JPG

A rendezvény célja az is, hogy a látogatók ne csak szemlélői, de aktív szereplői is legyenek egy-egy színházi csaladunnep.JPGelőadásnak, zenei produkciónak, sporteseménynek vagy kiállításnak, ráadásul a szervezők olyan programmal készültek, amiben a család minden tagja - kicsiktől a nagyokig - megtalálja a neki szólót. 

Reggel a Kárpát-medence magyar tájegységeit képviselő táncegyüttesek Tavaszköszöntő menettáncával és a Családfa avatóval indul az ünnepség, és este stílusosan a Gólyalábas Tűzszínház látványprodukciójával zárul, melyben tavaszi hagyományokat elevenítenek fel játékosan a közönség bevonásával.

Egész nap hórihorgas gólyalábasok, garabonciások, kézi hajtású fa körhinta és családi mini cirkusz szórakoztatja a publikumot. A Kézművesek utcájában az apáról fiúra öröklődő régi és új mesterségekkel ismerkedhetünk meg, és rögtön ki is próbálhatjuk őket. A kulináris élményekre vágyókat hazánk jellegzetes ételei és a hagyományos magyar konyhaművészet remekei várják. Sőt, mi több, ha betérünk a Jurtába a honfoglalás kori ételkülönlegességekbe is belekóstolhatunk.

A Családi Színpadon a Kolompos együttes, a Muzsikás és Szalóki Ági családi koncertjét élvezhetik a látogatók, miközben a Meseforgó Színpadon többek között a Magyar Népmese Színház, a Misztrál és a Magonc együttes lép fel.

A babákat és mamákat a Csigabiga Palota programjaival várják, lesznek képességfejlesztő, építő, ügyességi és szerepjátékok is. A nagyobbacskák pedig a Magyar Mesék Kertjében merülhetnek el az inas élet rejtelmeiben a cégérek és korhű jelmezbe bújt játékmesterek segítségével.

A szervezők természetesen mindenkit nagy szeretettel várnak a Millenárison március 22-én, szombaton. A rendezvény belépődíj nélkül látogatható!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása