Kultography

Az A38-on partizik a Bëlga

Az A38-on partizik a Bëlga

Kultography írása itt: - 2014-03-06 10:11

Március 14-én az A38-on ünnepli 15. születésnapját a Bëlga, azaz az ő megfogalmazásuk szerint, itt nyitják meg második 15 évüket.

Belga_3.jpg

A koncert az „Elkezdődött a második 15 év party” nevet kapta. A nemrég öttagúvá vált csapat nagy tervekkel néz a Belga_3.jpgjövő elé. A bandának számos ötlete van még az elmúlt 15 évből, amik közül többet szeretnének megvalósítani, de gyűjtik az új ötleteket is. A fiúk a koncertről sok részletet nem árultak el, csak annyit, hogy különleges lesz, mint minden fellépésük.

Egy biztos, a fiúk nem komolyodnak, nem változnak, a stílus állandó. Arra a kérdésre, hogy a távoli jövőben hogyan látják önmagukat és eltudják-e képzelni, hogy 50-60 évesen is a B*zdmeg című számmal kezdjék a műsort ezt a választ kaptuk:

- Nem tudom, b*zdmeg!

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása