Kultography

John Malkovich a Paramounton menetel - itthon is indul a filmcsatorna

John Malkovich a Paramounton menetel - itthon is indul a filmcsatorna

Kultography írása itt: - 2014-01-24 13:24

Február 14-én indul Magyarországon a Paramount, az egyik leghíresebb filmstúdióról elnevezett csatorna. Az új filmcsatorna nagy kedvencekkel indít, jön A John Malkovich menet, a Vissza a jövőbe trilógia és még soroljuk.

vissza.jpgArról jelenleg még nincs információ, hogy melyik szolgáltatóknál lesz majd elérhető az új filmes csatorna, a vissza.jpgtárgyalások jelenleg is zajlanak, az azonban biztos, hogy február 14-én Spanyolország és Franciaország után az elsők között hazánkban is elindul a Paramount csatorna. Az új adón nagy filmes kedvenceket sugároznak majd. A célkitűzésük első körben az, hogy olyan alkotásokat vetítsenek, amelyek „mindenki kedvencei" voltak, amelyeket bármikor megnéznénk sokadszorra is.

Az indulás első hetében számos Oscar-, Golden Globe- és BAFTA-díjas alkotást tűz műsorára az újonc csatorna. A következő hónapokban pedig olyan kedvenceket találhatunk a menüben, mint az Apollo 13, a Gorillák a ködben, a Jurrasic Park trilógia, A nagy Lebowski, Az ember, aki ott sem volt, Pitch Black - 22 évente sötétség, Schindler listája. 

A csatorna kínálatát az elmúlt két évtized nagysikerű alkotásai mellett filmsztárokkal és rendezőkkel készített interjúk, valamint háttéranyagok is színesítik. Arra a kérdésünkre, hogy a továbbiakban, hogy alakul majd a filmes, sorozatos kínálata a csatornánk azt a választ kaptuk, hogy „induló csatornaként jelenleg is folynak a tárgyalások a nagy stúdiók filmjeinek és sorozatainak jogaival kapcsolatban", a műsorstruktúra fejlesztése folyamatos lesz.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása