Kultography

Lesz mit néznünk a TV2-n ősszel is

Lesz mit néznünk a TV2-n ősszel is

Kultography írása itt: - 2013-08-29 11:00

Ma mutatta be a TV2 őszi programstruktúráját. Az egyik legérdekesebb várható műsor az Édes élet lesz, ami szeptember 16-án indul és minden hétköznap találkozhatunk majd vele. Az újszerű reality-show közelebb hozza a sztárok mindennapjait, megtudhatjuk, hogyan élik életüket, hogy mi rejlik az igazi csillogás mögött, és bepillantást nyerhetünk otthonaikba és az igazi magánéletükbe. Az első részek főbb szereplői többek között Gombos Edina, Berki Krisztián, és a korábban az RTL Klubon szereplő Győzike, valamint a Való Világból ismert Ágica lesznek.

A már ismert Mr & Mrs is újra jelentkezik a képernyőn szeptember 12-től, a korábban már megismert és kedvelt műsorstruktúrával, annyi változás azonban történt, hogy míg a műsor korábban naponta jelentkezett, a továbbiakban heti rendszerességgel, csütörtökönként lesz látható. Olyan sztárpárokkal ismerkedhetünk meg, mint Dundika és Majka, Győrfi Pál és felesége, valamint Bálint Antónia és párja, az ex-Első Emeletes, Tereh István.

Akik viszont a Voice-ot várták a legjobban, rossz hírünk van, ősszel biztosan nem indul újra a tehetségkutató. De talán kárpótolhatja a nézőket egy igen sikeres sorozat, A búra alatt, amely Stephen King regénye alapján készült és  Steven Spielberg a producere.  A történet egyébként egy amerikai kisváros életét dolgozza fel, miután egy titokzatos, láthatatlan erőtér csapdába ejti a lakóit, elvágva őket a külvilágtól. A búra arra ösztönzi rabjait, hogy felfedezzék a célját és eredetét, miközben egymásról is egyre többet derítenek ki. Ezt szeptember 11-től, szerdánként láthatjuk a képernyőn.

A TV2 kábelcsatornáinál 3 új műsor indul, amelyekből kettőt már be is mutattak a SuperTV2-n, az egyik a Kasza! című "late night" show Kasza Tibor vezetésével, a másik pedig az éppen tegnap debütált Pimasz úr ottalszik című, amelynek már első része is a  közel 500 ezer nézőt vonzott a tévé elé.

A harmadik új műsor a Fem3-on indul majd, szeptember 23-tól. Egy úgynevezett fashion reality lesz Lakatos Márkkal, hat héten keresztül civil, hétköznapi szereplőkkel és két héten át celebekkel.

A Tények továbbra is 18:00-kor kezdődik és egy órás hírműsor marad.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása