Kultography

Első önálló nagykoncertjét adja az Ivan & The Parazol

Első önálló nagykoncertjét adja az Ivan & The Parazol

Kultography írása itt: - 2013-08-27 12:19

A koncert helyszíne a Zöld Pardon lesz, ahol csaknem másfél órás örömzenélést tart majd a banda. A ’60-as és ’70-es évek legjobb hagyományait őrző, mégis mai lüktetésű, energikus rockzenét játszó csapat egyre nagyobb népszerűségnek örvend a tizen- és huszonévesek közt, így várhatóan remek hangulat lesz majd a koncerten.

-  Több újdonság és meglepetés is várható az este során, az egyik ezek közül a Don’t Wanna Die című vadonatúj számunk premierje, ami az előreláthatólag 2014 telén megjelenő, második albumunk előfutára lesz. Továbbá egy különleges feldolgozással is színesítjük a programunkat, mégpedig az egyik legnagyobb kedvencünk, a Beatles egyik legendás dalával. Ennek az apropóját a gombafejűek iránti rajongásunk mellett az adta, hogy John, Paul, George és Ringo napra pontosan 47 évvel a ZP-s buli előtt, 1966. augusztus 29-én adta az utolsó koncertjét a San Franscisco-i Candlestick Parkban, és ezt a dátumbeli egyezést egyszerűen nem hagyhattuk szó, illetve ez esetben dal nélkül. Ám hogy melyik is lesz az a Beatles sláger, amit erre az estére felveszünk a repertoárunkba, az egyelőre maradjon meglepetés – mondta Vitáris Iván, a banda énekese.

A koncertre a belépő 400 Ft-ba kerül.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása