Kultography

Hazai mozikba is jön a Metallica-film

Hazai mozikba is jön a Metallica-film

Kultography írása itt: - 2013-08-26 21:19

A Metallica Through The Never 3D szeptember 27-én érkezik meg Magyarországra. Ekkor az Arána IMAX-ban vetítik majd a filmet, egy héttel később, október 4-én pedig a többi mozi is elkezdi játszani „sima" 3D-s változatban az alkotást. A film nem pusztán koncertfilm, egy fikciós történet, amelynek a középpontjában a Metallica-koncert áll.

A film főszereplője, egy fiatal futárfiú, Trip, aki a Metallicának hoz-visz dolgozik lótifutiként, azonban az egyik este váratlan fordulatot hoz. Épp dübörög a Metallica a színpadon, amikor Tripet egy halaszthatatlan feladattal bízzák meg. Ami azonban egy sima fuvarnak tűnik az elején, egy egészen elképesztő, szürreális kalandba csap át. A főszerepekben Dane DeHaan, James Hetfield és Lars Ulrich látható.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása