Kultography

Egy fesztivál, amivel segíthetsz

Egy fesztivál, amivel segíthetsz

Kultography írása itt: - 2013-06-29 08:30

Hogy az árvíz levonultával a helyreállítás során se maradjanak segítség nélkül az érintettek, a Budapesti Művészeti Fesztivál (BUM) kétnapos rendezvényt szervez, ahol koncertek, művészeti bazár, környezetvédelmi vetélkedők, kézművesek és borászok várják majd az érdeklődőket.

[caption id="attachment_56645" align="alignright" width="300" caption="Fotó: belvaros.blogspot.hu"][/caption]

A fesztivált két napon át, július 13-án és 14-én Budapesten, a Király utcai Central Passage-ban rendezik meg, ahol a Vöröskereszt által árusított támogatói jegyek vásárlásával segíthetnek a jó szándékú érdeklődők. A jegyek 400 forintos áron kaphatók majd, de a jóakarók is nyerhetnek majd a jegyekkel, közöttük nyereményeket sorsolnak ki.

A fesztiválon több művész és fiatal tehetség vállalt ingyenes fellépést, játékos ismeretterjesztőkkel, fotókiállítással és egyéb programokkal, vasárnap pedig a Budapesti Művészeti Bazárral várják a szervezők a vendégeket. A BMB programjait ezentúl is érdemes figyelemmel kísérni, mivel minden hónapban valamilyen kiemelt fontosságú ügyre is felhívják a látogatók figyelmét.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása