Kultography

Dal Marionnak - nyerj páros jegyet az év egyik legjobb vígjátékára!

Dal Marionnak - nyerj páros jegyet az év egyik legjobb vígjátékára!

Kultography írása itt: - 2013-06-28 14:00

A kissé zsémbes és zárkózott Arthur (Terence Stamp) nem nézi jó szemmel felesége hóbortját. Marion (Vanessa Redgrave) ugyanis betegsége ellenére nagyon is aktív tagja a helyi kórusnak, ahol egy fiatal kórusvezető, Elizabeth (Gemma Arterton) borzolja a kedélyeket. Arthur végül mégis enged felesége kérésének és csatlakozik a szokatlan kórushoz, hogy elénekelje az utolsó dalt Marionnak.

A forgatókönyvet író és a filmet rendező Paul Andrew Williams saját családi emlékei alapján alkotott egy kiváló filmet, amely egyszerre szórakoztat, nevettet és mindeközben az élet legmélyebb értelemben vett szépségeit mutatja meg. A rendező legutóbb 2006-ban Londonból Brightonba című filmjével is több nemzetközi fesztiválon kapott jelölést vagy díjat. A főszereplő Terence Stamp olan filmekben vállalt már szerepet, mint a Sorsügynökség, vagy a Valkűr. A Marion bőrébe bújó Vanessa Redgrave Oscar-díjat nyert a Júliában nyújtott alakításáért, de láthattuk a Levelek Júliának és a Vágy és vezeklés című filmekben is. Az énektanárnő szerepét játszó Gemma Arterton-t pedig az egyik legtehetségesebb fiatal angol színésznőként tartják számon hazájában.

JÁTÉK!

Nyerj páros belépőt a Dal Marionnak című film premier előtti vetítésére!

Kérdés: Vanessa Redgrave mely filmben nyújtott alakításáért nyert Oscar-díjat?

A helyes választ a jatek@kultography.hu címre várjuk, a határidő július 1-je, 20 óra. A levél tárgyába ezt íjátok: Dal Marionnak-játék.

A helyes megfejtést beküldők között 5 darab páros jegyet sorsolunk ki, a nyertesek nevét a cikk alatti hozzászólásbán tesszük közzé!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása