Kultography

Az egyik legsikeresebb könyvhét volt az idei

Az egyik legsikeresebb könyvhét volt az idei

Kultography írása itt: - 2013-06-10 16:18

A hétvégi heves esőzések és a dunai árvíz ellenére is látogatói rekordot döntött a rendezvény, melyre 345 újdonság jelent meg, a központi helyszínen 147 pavilonban válogathattak a kiadványaik közül az érdeklődők.

"Nehéz lenne megmondani, melyik volt a legsikeresebb könyv, de a visszajelzések azt mutatják, hogy voltak olyan szerzők, akiktől 200-300 kötetet is megvásároltak" - jegyezte meg Zentai Péter László, a Magyar Könyvkiadó és Könyvterjesztők Egyesülésének  igazgatója az MTI-nek.

A szakember szerint az idén erősebb, összeszedettebb program várta a közönséget a korábbi éveknél, ami annak köszönhető, hogy a programok kialakítását egy-egy szerkesztőre bízták. Az idei Könyvhét alkalmából Könyvnapi verselő címmel versolvasó programot hirdettek a Kossuth Kiadó és a Magyar Irodalomtörténeti Társaság közreműködésével, amelyet jövőre is szeretnének megismételni

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása