Kultography

Különleges rajzpályázat Down-szindrómás gyerekeknek

Különleges rajzpályázat Down-szindrómás gyerekeknek

Kultography írása itt: - 2013-05-15 08:30

Az idei évben a PHD Hungary egy különleges rajzpályázatot hirdet közösen a Down Egyesülettel. Az országos Mutasd, mekkora a szíved! témakörű pályázatra 8 és 14 év közötti Down-szindrómás gyermekek munkáit várják. A húsz legkreatívabb rajz beküldői egy egynapos kiránduláson vehetnek részt, amely keretében egy kereskedelmi tv-csatorna stúdiójában is látogatást tesznek és betekinthetnek kedvenc műsoriak kulisszái mögé.

A Down-szindrómás gyerekek is folyamatosan figyelemmel kísérik a napi trendeket, ugyanolyan rajongással tekintenek a sztárokra, a televízió-műsorokra, mint a többségi társaik. Örülünk, hogy a rajzpályázat útján 20 gyermek juthat el kedvencei közelébe, a kulisszák mögé, hiszen mi tudjuk, hogy a művészt integrál, legyen az ének, rajz vagy előadó művészet.” – mondta el Kisari Károly a Down Egyesület elnöke.

A rajzversenyre a pályázatok beérkezésének határideje június 7-e. A rajzokat A4-es méretben várják postai úton a PHD Hungary KFT. 1068. Dózsa György út 84/a címre ( A4-es méretű borítékban) vagy a palyazat@phdnetwork.com-ra (scannelve).

A rajzpályázat eredményhirdetését június 12-én tartják.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása