Kultography

Alföldi Róbert és Stohl András is a Vígszínházban

Alföldi Róbert és Stohl András is a Vígszínházban

Kultography írása itt: - 2013-05-02 18:37

Összesen hét bemutatót tervez a 2013/14-es évadra  a Víg- és a hozzá tartozó Pesti Színház, emellett Robert Wilson rendezésében egy koprodukcióban készülő előadást is műsorra tűznek. Az évad első bemutatója George Büchner Danton halála című drámája lesz. Az októberben debütáló produkciót Alföldi Róbert rendezi, a színházhoz új tagként csatlakozó Stohl András ebben debütál majd. Az előadás további szereplői között van László Zsolt, Hegyi Barbara és Bata Éva is.

A következő bemutató időpontja már decemberre esik, ezt Mohácsi János rendezi. Mihail Bulgakov Iván, a rettentő című komédiájában szerepel majd a színház másik új színésze, Hevér Gábor is.

A jövő évadban Szász János, Mohácsi János és Zsótér Sándor is rendez a Vígszínházban, a Prágai Nemzeti Színházzal és a Szlovák Nemzeti Színházzal közös produkcióként pedig az amerikai Robert Wilson rendezésében mutatják be az 1914 című előadást. Eszenyi Enikő, akinek 2014 januárjában lejár a mandátuma, bejelentette: munkatársaival újra pályázik a színház igazgatói posztjára.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása