Kultography

Irie Maffia lemezbemutató a Budapest Parkban

Irie Maffia lemezbemutató a Budapest Parkban

Kultography írása itt: - 2013-03-29 12:00

Közel három év telt el az Irie Maffia előző, “What's My Name?!” című lemeze óta. Az időközben született dalokat az elmúlt egy évben kezdték albummá formálni, és a legutóbbi hónapokat a felvétel és a keverés töltötte ki “Nemcsak zenészek vagyunk, de rengeteget dj-zünk is” - indokolja a produceri munkákat ellátó Élő Márton (ELO) és Horváth Gáspár (Jumo Daddy), hogy miért törekednek a Maffia soundjába a mai elektronikus tánczenék elemeit beépíteni. A két ritmus gyáros szerint az előző lemezről alig játszanak egy-két dalt az Irie Maffia Soundsystem bulik alkalmával, ezért azt szeretnék, ha a 2013-as album jelentős része a klubokban is megállná a helyét.

Természetesen az Irie Maffia rajongók keménymagjának sem kell aggódnia az új dalok miatt, hiszen nemcsak az MC-k (Sena, Busa, Columbo és Kemon) jelentik a folytonosságot a régi és az új hangzás között, de a gazdag élő hangszerpark is ugyanúgy jelen lesz a lemezen és a koncerteken is. Az albumon a hazai vendégszereplők mellett (Mohamed Fatima - Fever, Akkezdet Phiai - Livin’ It Easy) a jamaikai szupersztárt, Beenie Mant is megnyerték egy dancehall-moombahton bomba erejéig.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása