Kultography

Balatoni hangulat a Gellért szállóban

Balatoni hangulat a Gellért szállóban

Kultography írása itt: - 2013-03-28 15:00

A füredi móló, a badacsonyi hegyoldal, egy gyöngyöző fröccs a tihanyi révnél, egy tejfölös lángos a zamárdi szabadstrandon vagy egy hekk a földvári kikötőnél – ezek hallatán rögvest útra kelne az ember, hogy mielőbb a Balaton parton teremjen. Ezt igyekszik most a Gellért szálló patinás falai közé varázsolni, meghívva Magyar tenger környékének legismertebb reprezentánsait, a gasztro, turisztika, vendéglátás, vízi sport világából.

Itt lesz ezen a hétvégén például a Balaton öt legnevesebb és legjobb étterme, így a Chateau Visz Gourmet Étterem, a Kistücsök Étterem, a Söptei Pincészet és Étterem, a Trattoria Chianti, a Kővirág Panzió és Étterem. Felsorakoznak a legjobb borászatok és egy komplett “kézműves ízek piaca” is várja majd az érdeklődőket. Színesíti a programot Léber Barbara, a méltán elismert tervező divatbemutatója, álomszép modellekkel. S lesz zene is: Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar koncertje, sok-sok slágerrel. A program elmaradhatatlan része a balatoni nyarakat idéző retro-video-disco ugrálós és összeborulós dalokkal. Vasárnap családi programokkal, mozival folytatódik a fesztivál. A Balaton ízei Sunday brunch pedig korlátlan étel és italfogyasztással – 10 féle balatoni bor, sör, üdítő és ásványvíz – várja a vendégeket a régió finomságaival. Mindez tehát április 6-án és 7-én, szombaton és vasárnap, a Gellért szállóban.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása