Kultography

Mazsola rajzpályázat gyerekekenek

Mazsola rajzpályázat gyerekekenek

Kultography írása itt: - 2013-03-21 15:00

Április 28-ig lehet pályázni a Mazsola rajzpályázatra. A művek tetszőleges, a kis művészek számára legkedvesebb technikával készülhetnek. Két korosztályban folyik a verseny: a pályázók a 4-6 éves, óvodás korcsoporton belül, vagy a 7-10 éves, kisiskolások között mérhetik össze tudásukat egymással. A legjobb munkákat beküldőket társasjátékkal, könyvekkel, rajzeszközökkel illetve mozijegyekkel díjazzák.

A névvel, életkorral, címmel és a szülők e-mail címével ellátott rajzokat a a Budapest Film Zrt. címére (1054, Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 36-38. félemelet) várják. A május 12-i eredményhirdetés után június 16-án rendezik meg a díjátadót, a legszebb művekből pedig kiállítást tartanak a Puski mozi galériáján.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása