Kultography

Tavaszi diabörze és mesenap a Müsziben

Tavaszi diabörze és mesenap a Müsziben

Kultography írása itt: - 2013-03-19 16:20

A diafilmek remek szórakozást jelentenek kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Nem kell hozzá más, csupán egy üres falfelület, a régi vetítő, pár klasszikus film és már indulhat is az esti meseszeánsz. Március 24-én délután lesz felolvasás és filmnézés, diabörze és csere, játék minden mennyiségben, rajzolás és vidámkodás a Corvin Áruház harmadik emeletén található Művelődési Szinten.

Kedvezményesen becserélheted régi diavetítőd, megveheted olcsóbban a legújabb diákat, a Vetítősarokban Vágó Piros és Winkler Róbert olvas majd meséket délután 15.00 – 17.00 között. Lesz arcfestés és a legkisebbeknek Ringató-foglalkozás délután 16.00-tól, majd játék és verselés, buborékfújás Finy Petrával 16.30-tól.

A részletes program elérhető az esemény Facebook-oldalán.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása