Kultography

Egy szerethető doktornéni a piciknek

Egy szerethető doktornéni a piciknek

Kultography írása itt: - 2013-03-17 10:10

Az új, elbűvölő sorozatban Dr. Plüssi, egy hatéves kislány házuk kertjében álló kis faházban gyógyítja az elromlott játékokat, segít meggyógyulni a plüssállatoknak. Ahogy felteszi sztetoszkópját, a játékok, mackók és babák megelevenednek a sorozatban, és jöhet a diagnózis, majd a gyógyítás. Dr. Plüssi nem csak saját, de barátai, szomszédjai játékait is örömmel gyógyítja.

A műsor ötlete egy gyakorló anyuka, Chris Nee fejéből pattant ki, aki így akart segíteni saját, asztmával küzdő kisfiának orvosoktól való félelme leküzdésében. A mese készítői azon igyekeznek, hogy az egyes részekben elmagyarázzák a gyerekeknek a gyógyítás, az orvosok világát, és ezáltal a picik az orvosi kezeléseket, a kórházi látogatásokat ne traumaként éljék meg.

A kis doktor kalandos sorozata, a Dr. Plüssi 2013. március 18-án, hétfőn 08:40-kor debütál, és jelentkezik ugyanebben az időpontban minden hétköznap a Disney Junior blokkban.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása