Kultography

Teszteltük az Alma együttes új lemezét

Teszteltük az Alma együttes új lemezét

Kultography írása itt: - 2013-03-08 12:20

Az együttes új lemeze ez alkalommal sem okoz csalódást, remek dalok kerültek fel rá. Olyan ismert – és szeretett - dalok kaptak helyet rajta, mint például a Bartos Erika mesekönyvből készült nagysikerű rajzfilm zenéje, a Bogyó és Babóca, vagy a Dodó maci, amelynek szövege abban segít, hogy a szolmizációt gyakoroljuk a gyerekekkel.

A mókás dalszövegeket, a vicces rímek és a ritmusos dallamok a nagyobb gyerkőcök esetében mindig beválnak, azonban mi kíváncsiak voltunk arra is, hogy vajon, mi helyzet a picikkel? Saját gyereken teszteltem a lemezt, aki alig több mint másfél éves. Mindezt nem a legideálisabb időszakban tettem, pont elkapott valami csúnya betegséget, lázas is volt, köhögött is, az orra is folyt és persze a lehető legrosszabb volt a közérzete. Az eredmény ennek ellenére elképesztő volt…

Imádta!

Abbahagyta a nyafogást, táncikált is hozzá. Sőt, az éjszaka, mikor teljesen kiborult a betegségtől és semmi nem nyugtatta meg, ez a lemez volt az egyetlen, amitől abbahagyta a sírást és újra álomba szenderült.

Az új korongon nem csupán dalok (szám szerint 17) szerepelnek, hanem videók is, köztük a Mit egyen a baba? című.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása